Co jsem testoval:
testované auto
Subaru Impreza WRX STI


Máte doma starší Autokatalog a nevíte co s ním?

chrpa-pa.cz
Blog o všem, co by Vás mohlo zajímat.

auta5p.eu  
Auta5P  
ČLÁNKY  

ŠKODA JOYSTER - Paříž 2006

Na mezinárodním autosalonu v Paříži 2006 představuje Škoda Auto ve světové premiéře novou designérskou studii – Škoda Joyster. Jde o třídveřový kompaktní vůz pro volný čas s dynamickými tvary a pohonem předních kol. Oslovuje především mladou generaci, a to nejen svěžím designem, ale také vysokou mírou komfortu a neobvyklými možnostmi moderní komunikace. Studie Joyster dokazuje tvůrčí sílu mladého týmu designérů, kteří pod vedením Jense Manskeho vytvářejí nová jednoduchá a promyšlená řešení v duchu hesla „Simply clever“.

Nejnovější studie Joyster je realizovanou představou nových forem a funkcí kompaktního automobilu pro budoucí zákazníky značky Škoda, která ukazuje další vývoj známých designérských prvků vozů Škoda. Joyster je třídveřový automobil s kompaktními vnějšími rozměry, ale uvnitř přitom překvapivě prostorný. Jedná se o novou kombinaci moderní konstrukce karoserie a bohaté nabídky komunikační techniky i komfortních prvků výbavy.

Studie sleduje především dlouhodobý cíl nabízet jednoduchá, ale zároveň chytrá řešení, která se, stejně jako motto firmy Škoda Auto „Simply Clever“, stala všeobecně uznávaným termínem pro sympatické a promyšlené funkční detaily konstrukce vozů Škoda.

Tisková zpráva Škoda auto, www.skoda-auto.cz.

Můžete si také prohlédnout prezentaci ve formátu PPS, která obsahuje 32 snímků vozu Joyster na autosalonu v Paříži 2006.


  AUTA 5P