Co jsem testoval:
testované auto
Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95


Máte doma starší Autokatalog a nevíte co s ním?

chrpa-pa.cz
Blog o všem, co by Vás mohlo zajímat.

auta5p.eu  
Auta5P  
REKLAMNÍ ČLÁNEK návrat  


Skvělý tip na svatební dárky pro milovníky rychlých aut

Reklamní článek, uveřejněný před rokem 2016, odkazy v něm uvedené již nemusí fungovat.

Dostali jste pozvánku na svatbu a rádi byste snoubence obdarovali dárkem, ze kterého by měli skutečnou a nefalšovanou radost? Jestli se jedná o milovníky rychlých aut a adrenalinu, rádi vám s výběrem pomůžeme. Máme pro vás skvělé tipy, které jistě oceníte. Co kdyby si novomanželé vychutnali jízdu ve Ferrari, legendárním italském voze? Ferrari je věhlasná značka rychlých sportovních vozů, o jejichž vlastnictví většina mužů může pouze snít. Vyzkoušet si jízdu ve Ferrari však již není tak nereálné. Milovníci rychlých aut by takový svatební dar jistě ocenili.

Pokud víte, že spíše než jízdu po závodním okruhu by vaši blízcí ocenili skutečnou adrenalinovou projížďku i náročnějším terénem, pak pro ně vyberte jízdu v americké legendě – Hummerovi. Jízda Hummerem je zážitkem pro opravdové znalce. Hummer je vozem pro skutečně tvrdé muže. Darovat můžete také další zajímavé projížďky, jako například jízdu v Lamborghini, jízdu na čtyřkolce nebo jízdu v Porsche. Nabídka je skutečně široká, takže v ní určitě najdete to pravé pro vaše přátele. Takový svatební dar si jistě užijí na sto procent. Je to mnohem lepší varianta než například domácí spotřebič nebo něco nepraktického.

Nejen svatební dary pro milovníky motorismu, ale originální svatební dary úplně pro každého najdete na internetové adrese www.firmanazazitky.cz/originalni-svatebni-dar/. Uvidíte, že variant na svatební dary je celá řada. Už nikdy pro vás výběr dárku nebude žádný problém. Pokud si přece jen nebudete vědět rady, existuje jednoduché řešení. Můžete darovat univerzální poukaz. Sami novomanželé si pak vyberou konkrétní zážitek z nabídky společnosti Allegria. Při nákupu zážitků můžete využít také skvělých slevových a jiných akčních cen. Svatební dar tak můžete pořídit skutečně výhodně.


  AUTA 5P nahoru