Co jsem testoval:
testované auto
Ford Mustang GT 289 Convertible


Máte doma starší Autokatalog a nevíte co s ním?

chrpa-pa.cz
Blog o všem, co by Vás mohlo zajímat.

auta5p.eu  
Auta5P  
ČLÁNKY  

ŠKODA ROOMSTER - První fotografie

25. ledna 2006 představila Škoda Auto první oficiální snímky nového vozu Škoda Roomster.

Škoda Auto prezentuje první oficiální snímky nového vozu Škoda Roomster, který se stane čtvrtou modelovou řadou automobilky. Škoda Roomster představuje pro značku Škoda nejen krok do nového segmentu, ale také vykročení do nové etapy rozvoje firmy.

Roomster byl poprvé představen v roce 2003 jako designová studie na autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem. Příznivý ohlas motoristických novinářů a mnoho dotazů potenciálních zákazníků vedly k rozhodnutí vyvinout sériovou podobu vozu. Po necelých dvou a půl letech nyní Škoda Auto představí novou Škodu Roomster poprvé veřejnosti v Ženevě.

Koncepce vozu Roomster je jedinečná díky variabilitě uspořádání interiéru a mladému, svěžímu designu. Škoda Roomster přesvědčí vynikajícím poměrem ceny a užitné hodnoty, velkým zavazadlovým prostorem, mnoha odkládacími prostory a flexibilním systémem zadních sedadel Varioflex.

Boční linie vozu naznačují dynamiku a velké prosklené plochy podtrhávají jeho prostornost. Díky výběru ze tří benzínových motorů a tří naftových motorů s mechanickou i automatickou převodovkou si zákazník jistě vybere optimální variantu.

Výroba modelu Škoda Roomster bude probíhat v závodě Kvasiny. Prodej vozu na hlavních evropských trzích včetně českého bude zahájen v létě 2006.

Veřejnosti se nová Škoda Roomster poprvé představí na mezinárodní automobilové výstavě v Ženevě 28. února 2006 (soubor PDF, velikost 2 MB).

Tisková zpráva Škoda auto, www.skoda-auto.cz.

Můžete si také stáhnout nebo prohlédnout firemní brožuru Škoda Roomster, zveřejněnou na stránkách výrobce 28.2.2006.

První fotografie ŠKODA ROOMSTER - 800x600

ŠKODA ROOMSTER - plakáty 1600x1200

  AUTA 5P