Co jsem testoval:
testované auto
Ford Mustang Shelby GT500


Máte doma starší Autokatalog a nevíte co s ním?

chrpa-pa.cz
Blog o všem, co by Vás mohlo zajímat.

auta5p.eu  
Auta5P  
REKLAMNÍ ČLÁNEK návrat  


Kvalitní autokoberce a autopotahy lze koupit i online

Reklamní článek, uveřejněný před rokem 2016, odkazy v něm uvedené již nemusí fungovat.

Pro kvalitní autokoberce a autopotahy nemusíte spěchat přímo do prodejny nebo servisu. V internetovém obchodě firmy Vopi naleznete vše pro auta přímo od výrobce. Cenová struktura je navíc velice příjemná a objednávka rychlá. Firma Vopi navíc dodává tyto produkty i do obchodních řetězců, supermarketů a autosalonů, osobně byste tedy mohli narazit na tytéž výrobky, které pohodlně objednáte i z domova na webových stránkách http://www.vopi.cz/.

Pro objednávku je třeba znát značku a typ auta a následně dle toho zvolit autokobere a autopotahy univerzální nebo vyrobené na míru. U autokoberců si můžete vybrat z modelů textilních či gumových dle sezóny a plánovaného využití. Přesné gumové autokoberce jsou tvarovány na míru s ohledem na veškeré výstupky v podlaze konkrétního typu auta. Tento druh je ideální do deštivého a zimního počasí, kdy se do interiéru auta vnáší spousta nečistot a špíny z bot. Ideální jsou i pro děti, jelikož se snadno a rychle udržují. Nejprodávanější druhy gumových autokoberců jsou trvale skladem, ostatní je firma schopna rychle dodat.

Pokud si zvolíte nákup autopotahů na míru, ideální je pro jejich výběr použít speciální konfigurátor, dle kterého si vyberete autopotahy na míru vašemu vozu. Vybírat můžete z 50 druhů materiálů a barevných variant látek a vytvořit takové, které budou přesně odpovídat výrobci a modelu vašeho vozu. Výroba těchto autopotahů je rychlá a cenově příznivá. V e-shopu pořídíte i autopotahy pro řidiče nebo vyhřívané modely s možností masírování. Ty jsou ideální na dlouhé jízdy i pro relaxaci. Některé autopotahy pro řidiče jsou vyrobeny ze zesíleného materiálu, z kůže nebo semiše. Mají speciální tvarování, zajímavý vzhled a jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, cestování tak zpříjemní a zpohodlní. Plánujete-li výměnu nebo nákup nových autokoberců a autopotahů, podívejte se k firmě Vopi a najděte si modely odpovídající vašim představám.


  AUTA 5P nahoru