Co jsem testoval:
testované auto
Ford Fiesta 1.0 Ecoboost 125 ST-Line


Máte doma starší Autokatalog a nevíte co s ním?

chrpa-pa.cz
Blog o všem, co by Vás mohlo zajímat.

auta5p.eu  
Auta5P  
REKLAMNÍ ČLÁNEK návrat  


Vyzkoušejte jízdu ve Ferrari nebo Hummeru

Reklamní článek, uveřejněný před rokem 2016, odkazy v něm uvedené již nemusí fungovat.

Patříte mezi milovníky motorismu? Láká vás rychlá jízda v luxusním voze? V tom případě je právě pro vás určena jízda ve Ferrari. Říkáte si, že možnost projet se ve Ferrari je pro vás naprosto nedostupná? Ale to je omyl! Nyní si jízdu ve Ferrari můžete vyzkoušet již za pár stovek. Navíc s sebou můžete vzít jednoho spolujezdce. Užijte si netradiční zážitek a vyzkoušejte si, jaké to je řídit luxusní vůz za miliony. Vskutku se jedná o jedinečnou příležitost, která je určena pro všechny milovníky značky Ferrari. Nyní si můžete vyzkoušet projet naprostou novinku – Ferrari 458 Italia! Součástí jízdy je také svezení se s profesionálním jezdcem, který z Ferrari vytáhne naprosto vše a vy si tak užijete adrenalinovou jízdu.

Jestliže byste místo luxusního vozu dali přednost pořádnému dobrodružství v přírodě, můžete vyzkoušet jízdu v Hummeru. Při jízdě Hummerem se vám bude tajit dech. Hummer je značka která spadá pod firmu General Motors a svůj původ má ve vojenských vozidlech. Výjimečně se s tímto vozem můžete setkat také na našich cestách, ale jeho pořizovací cena je vskutku vysoká. Využijte tak jedinečné příležitosti a vyzkoušejte si jízdu Hummerem v terénu. Vyzkoušejte sílu legendární Hummeru, jehož předchůdce byl poprvé nasazen ve válce v Perském zálivu. Rozhodně nebudete litovat!

Jízda ve Ferrari i jízda v Hummeru se skvěle hodí pro ženy i muže. Tento skvělý zážitek si můžete objednat sami, nebo jej můžete darovat svému blízkému jako dárek. Takový dárek zcela jistě potěší každého muže. Kde si tyto zážitky můžete objednat? Navštivte webovou stránku http://www.firmanazazitky.cz/darky-pro-muze/. Možná vás zaujmou také další zážitky, které jsou na tomto webu uveřejněny. Za skvělé ceny si můžete užít spoustu, mnohdy adrenalinové, zábavy. Allegria neboli firma na zážitky nabízí i klidnější varianty zážitků. V nabídce naleznete zážitky opravdu pro celou rodinu. Stačí si jen vybrat. V případě, že budete potřebovat poradit, obraťte se přímo na prodejce. Rádi vám pomohou s výběrem.


  AUTA 5P nahoru